Feliratozott esküvői vállfa

2 490 Ft

Kérlek, hogy mindegyik név mellé írd oda, hogy milyen szerepet tölt be az illető. pl.: Angelika: menyasszony, Kati: örömanya stb.)
Product total
Options total
Grand total

Leírás

Esküvői vállfa – Feliratos vállfa – Menyasszony vállfa – Vállfa lánybúcsúra – Koszorúslány vállfa

Az esküvői vállfa nem a legelső dolog, ami eszedbe juthat egy esküvő és a kellékek, esküvői kiegészítők tervezésekor, azonban nagyon is hasznos és elengedhetetlen részei a nagy napnak, különösen a készülődésnek. Apró részletnek tűnhet, hogy milyen vállfán tárolod menyasszonyi öltözéked az esküvő napján, később azonban emlékként, dekorelemként egy egyedi esküvői vállfa, illetve vállfa szett (amennyiben az ifjú pár mindkét tagja rendel egyedi vállfát) igazi kinccsé válhat. Később használhatod ruhatárolásra ezt a különleges darabot, melyről mindig eszedbe fog jutni a nagy nap.

Menyasszonyi és vőlegény vállfák, névre szóló egyedi esküvői vállfák – pl. tanúnak, koszorúslánynak – várják, hogy részei lehessenek egy különleges napnak. Névre szóló koszorúslány vállfa szettek is megtalálhatók a kínálatban, amik szintén hozzáadnak a nagy nap fényéhez és a neves alkalomhoz, illetve ezzel meg is ajándékozhatod a koszorúslányokat, hogy erről emlékezzenek a nagy napra.

Egyedi esküvői vállfád tökéletes az esküvői ruhákhoz, jól mutat a kreatív fotózáskor készült képeken. De ami még fontosabb, örök emlék marad a szekrényben. 🙂 Valamint tökéletes lehet koszorúslány/tanú felkérő ajándéknak is.

A szöveget a megrendelés leadásakor tudod megadni.