Szia!
Eszti vagyok.

Esküvőszervező és dekoratőr.

Tudom, most arra számítasz, hogy elmeséljem “Már kislány korom óta…”, DE NEM!

Talán meglepő, de én nem azok közé a kislányok közé tartoztam, akik esküvőszervezők szerettek volna lenni. XD

Ez a fotó jellemzi legjobban a munkám…folyton rohanok, segítek, intézek, hogy minden tökéletesen sikerüljön.

meet Eszti

Mészáros Eszter esküvőszervező

örülök, hogy benéztél, mesélek magamról kicsit

Gyerekként talán nem is tudtam, hogy létezik ilyen szakma. Engem világ életemben az motivált, hogy valami szép dolgot alkossak, segítsek másoknak és pozitív rezgések vegyenek körül. Imádtam mindent, ami kicsit is alkotás…legózni, horgolni, rajzolni, festeni…bármit, aminek valami produktum a hozadéka. Kicsit később pedig minden közösségi rendezvényen szívesen vettem ki a részem a szervezés és lebonyolítás feladataiból.

A főiskolán közgazdaságtant végeztem, majd mérlegképes könyvelő lettem. Dolgoztam könyvelőként, foglalkoztam képzés-fejlesztéssel, kommunikációval és PR-ral.
Amikor a főállásom miatt belecseppentem a rendezvények világába, csoportoknak és cégeknek szerveztem eseményeket, csapatépítőket, tréningeket, konferenciákat és egytől-egyig rettentően élveztem.
Mindezek mellett – másodállásban – folyamatosan az esküvők körül tevékenykedtem, hiszen megszaporodtak az ismeretségi körömben a lánykérések, a lánybúcsúk és a lagzik.
Ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy ne csak hobbiként tekintsek erre a részére az életemnek.

Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert rengeteg párnak segíthettem már abban, hogy a nagy napjuk igazán tökéletes legyen – legalábbis számukra tökéletes. Olyan, amilyet megálmodtak. Mert én igenis azt tartom fontosnak, hogy a pár elképzelései, vágyai valósuljanak meg az esküvőjük napján. 

Igaz, hogy rutint és ismeretségeket így is szereztem az esküvőszervezésben, de fontosnak tartottam, hogy egy profi tanfolyamot is elvégezzek ezzel kapcsolatban, ahol tényleg minden fontosabb részletét megismerhetem a szervezés folyamatának és a buktatókra is felkészítenek. Ezért 2015-ben elvégeztem az esküvőszervező tanfolyamot. Azóta is folyamatosan képzem magam, hiszen ahogy a világ és mi magunk, úgy az esküvői trendek, szokások és színvonal is gyorsan változik. Fontosnak tartom, hogy naprakész információkkal rendelkezzek a szakterületemen, mert csak így tudom a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtani a párjaimnak. 

Egy esküvő minden esetben rendkívül különleges, érzelmekkel teli, csoda nap, ahol két ember szerelme a család és barátaik körében ünneplésre és megpecsételésre kerül. Mindegyik szertartás, mindegyik lagzi más miatt és más módon tökéletes. Rendkívül emocionális és empatikus ember vagyok, ezért is tudok azonosulni minden párral és esküvővel már az első pillanattól. 

A hobbim a hivatásommá nőtte ki magát, ezért állíthatom biztosan, hogy imádom a munkám! Amit szenvedéllyel végzek – értetek. 

Amiről tudni kell, hogy korántsem zökkenőmentes, de én így szeretem. Ez motivál, ez visz előre, mert mindig van benne kihívás.

pár random tény rólam...

1. Nem vagyok

korán kelő….nagyon nem

2. Imádom

a hasam:) bármi jöhet!

3. Sorozat, amit 15 éve nézek – épp a 19. évadot

Grey’s Anatomy

4. Amikor nem dolgozom,

lehet, hogy épp alszom

5. Félek

a kicsi kezű emberektől

6. aKinek csípem a stílusáT – nagyon!

Diane Keaton

7. BŰNÖS ÉLVEZET

margarita, lángos, pizza stb.

Nézz körül:

iratkozz fel a listára

haute-stock-photography-7.png

ne maradj le az újdonságokról!

Nyugi, csak értékes tartalmakat küldök! 🙂

Esküvőszervezési segédanyagok, szolgáltató ajánló, új termékek vagy szolgáltatás bemutatása.