Esküvői vendégkönyv

11 900 Ft19 500 Ft

Az esküvői vendégkönyv egy nagyszerű emlék lehet a nagy napról. Lapjain a rokonok, barátok, ismerősök örökíthetik meg az ifjú párnak szánt gondolataikat, jó kívánságaikat, rajzaikat. Egy szép kivitelezésű vendégkönyv a későbbiekben is a könyvespolc dísze lehet, évfordulókon, különleges alkalmakkor pedig elővehető és segítségével a szép emlékek felidézhetők.

Kérlek ügyelj a adatok pontosságára, az elírásból adódó kellemetlenségekért felelősséget nem tudunk vállalni.
Kérlek, a választott grafikát küldd el emailben a kreativeskuvodesign@gmail.com email címre.
Product total
Options total
Grand total

Leírás

Egyedi esküvői vendégkönyv – Esküvői emlékkönyv – Esküvői fotókönyv

MÉRET:  Az alap vendégkönyv A5 méretű, de más méretben is kérhető. A4-es méret esetén felár fizetendő. (A méretet vásárláskor ki tudod választani)

LAPOK: 70 lap (140 oldal) Prémium, hófehér 100g-os papírból.

KIVITELEZÉS:

  • Csak írásra alkalmas: ragasztott 100 g-os lapokkal.
  • Fotók beragasztására alkalmas: fűzött 140-170 g-os lapokkal.
  • Gyűrűs mappa: fém gyűrűvel, kivehető 250 g-os lapokkal.

GRAFIKA/SZÍNEK: Választathatsz bármilyen grafikát a shopból. Ha nem találsz kedvedre valót se csüggedj, rengeteg stílus és minta van még, amit nem sikerült megmutatnom, érdeklődj róluk üzenetben! 🙂

ÁTFUTÁSI IDŐ: Előre utalástól számított kb. 7-10 munkanap. Esküvői főszezonban (nyári hónapokban) és karácsonykor az elkészítési idő megduplázódik.

EGYEDI RENDELÉS: Egyedi kéréseidet szívesen megvalósítom! Kérlek vedd figyelembe, hogy ebben az esetben plusz szerkesztési díj merülhet fel és az átfutási idő is nőhet.

SZERZŐI JOG: Felhívom figyelmed, hogy a szerzői jog minden termékemre vonatkozik. A képeimet, illusztrációimat, grafikáimat szerzői jog védi! Semmilyen formában nem sokszorosítható, gyártható, másolható, osztható! A termékek csakis személyes használatra vásárolhatók!

BÉRELJ tőlünk Instax fényképezőt, mellyel szuper fotókat készíthetsz a babaváró bulin, keresztelőn vagy egy szülinapi partyn. Az Instax SQ1 gépet itt tudod kibérelni tőlünk, filmet pedig innen tudsz rendelni.