Arculattervezés, esküvői dekoráció Mészáros Eszter Bree Virág

ötleteljünk együtt!

Teljes körű esküvői arculat tervezés és kivitelezés

Ismerd meg legújabb közös szolgáltatásunkat BREE Virággal!

Szimpátia, összhang, bizalom nem csak a párválasztásnál fontosak

positive vibes

Mindig is figyeltem arra, hogy olyan emberek vegyenek körül, akik hasonló értékrenddel és motivációval bírnak, mint én. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert egy jó ideje már én választhatom meg a kollégáimat. Ez felemelő! Tényleg!

Kedvelem az őszinte, kreatív és inspiráló embereket! Biztosan tudom, hogy ha valakivel működik a “kémia”, abból gyümölcsöző szakmai kapcsolat lesz!

Nos, Brigivel ez az első pillanattól megvan! Sosem volt kérdés, hogy együtt dolgozzunk!

Mindamellett, hogy rengeteg közös van bennünk, ki is egészítjük egymást. Minden közös projektünk izgalmas és inspiráló. Ha last minute találtatok meg minket, akkor sem volt kérdés, hogy bevállaljuk és közösen megoldjuk. Mi akkor is a legjobban teljesítettünk.

Eszti

Mészáros Eszter - A kreatív esküvőszervező

Mészáros Eszti

Rólam már olvashattatok az előző oldalakon, bízom benne hamarosan személyesen is találkozhatunk!

Ha külföldön éltek, az első találkozót videóhívással is ki tudjuk váltani, a lényeg, hogy a közös munka előtt megismerjük egymást.

Brigi

Kiss Brigi Bree Virágdekoráció

Kiss Brigi

Több mint 15 éve szentelem életem a virágoknak, számomra a virágkötészet önkifejezés. A BREE immár nemcsak a saját, de egész csapatom szenvedélyét, szaktudását és tapasztalatát viszi minden esküvő, rendezvény és rendelt csokor megkomponálásába. Minden virágdekorációval kapcsolatos elképzelést megvalósítunk, modern ötleteinkkel segítünk a tervezésben, majd virágainkkal életre keltjük az álmot.

Munkáinkba a minőségi virágokon kívül a szívünket is belekötjük, így számtalan sikeres rendezvény, esküvő és boldog menyasszony áll mögöttünk.

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink magas színvonala és a BREE virág iránti szenvedélye téged is meggyőz majd.

Mit nyújt számodra ez a csomag?

01

Megtervezzük

Mondd el mi az elképzelésed az esküvőd stílusával kapcsolatban, mi pedig ez alapján teljeskörűen megtervezzük egyedi, személyre szabott dekorációdat.

02

Kivitelezzük

Bízz ránk minden lépést! Megkönnyítjük a kivitelezés folyamatát. Nem kell semmit beszerezned, a barátnőidnek nem kell dekorálniuk a nagy napon, vendégként élvezhetik az esküvőtöket.

03

Felügyeljük

A tervezéstől a kivitelezésig ott vagyunk mellettetek, mindent előkészítünk, felügyelünk és koordinálunk. Nektek csak a döntéseket kell meghoznotok.

imádjuk

IMÁDJUK!

Ez minden eddigi közös projektünknél így volt, nem lesz máshogy a Ti esküvői arculatotok tervezésével sem! Bízzátok ránk a dekorációt és garantáljuk, hogy nem fogtok csalódni!